Lant inoxidabil cu inchidere in fata si pandativ inima

299,00 lei
Out stock
42 cm
Clear

Lant inoxidabil cu inchidere in fata si pandativ inima

Lant inoxidabil cu inchidere in fata si pandativ inima este confecționat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ceea ce îi conferă rezistență în timp și împotriva factorilor de mediu.

Cu un design modern și o finisaj lustruit, lănțișorul prezintă o închidere inovativă plasată în fata, care servește atât ca element funcțional, cât și ca punct de atracție estetică.

Închiderea este însoțită de un pandantiv elegant în formă de inimă, simbol al dragostei și afecțiunii.

Pandantivul inimă, lucrat cu măiestrie, adaugă un accent feminin și romantic lănțișorului, făcându-l cadoul perfect pentru o persoană specială sau o declarație de stil personal.

Lănțișorul poate fi purtat ca piesă singulară pentru a adăuga o notă de subtilă sofisticare la orice ținută sau poate fi combinat cu alte bijuterii pentru a crea un look stratificat, la modă.

Acest accesoriu este versatil și se potrivește de minune cu o varietate de stiluri vestimentare, de la cele casual, cum ar fi un tricou simplu și blugi, până la ținute mai elegante, precum o rochie de seară.

Este, de asemenea, ușor de întreținut, calitatea oțelului inoxidabil asigurând că va rămâne strălucitor pentru o lungă perioadă de timp fără a necesita îngrijiri speciale.

Dimensiuni lant: 42 cm

Lantul se inchide in fata si vine intr-o cutie de catifea. Este perfect pentru un cadou.

A se evita pulverizarea directa cu parfum.

Cod

SCSBIJ041

Culoare

Auriu

Marime

42 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lant inoxidabil cu inchidere in fata si pandativ inima”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *